Felnőttképzési szolgáltatások

A felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatások célja, hogy támogassa a felnőtt egyént foglalkozást elősegítő képzésben való részvételét a sikeres munkavállalás érdekében, illetve segítse bekapcsolódni a képzési folyamatba, továbbá felkészítse a munkaerő-piacon való sikeres szereplésre.

A cél az önismeret, az új készségek, új szakmai és magatartásbeli, viselkedésbeli tulajdonságok, új munkavállalói attitűdök elsajátítása, amelyek birtokában képesek lesznek alkalmazkodni a gazdasági környezet változó igényeihez.

1.) Előzetesen megszerzett tudás mérése

Az előzetesen megszerzett tudás mérésének célja a hallgató előzetesen megszerzett ismereteinek, készségeinek meghatározása, mérése.

A szolgáltatás előnyei jobb önismeretet biztosítanak az egyén számára, melynek során könnyebben ítélheti meg az új elvárásokat. Ennek megismerésére különböző módszerek segíthetnek a mérést végző szakemberek számára.

2.) Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

Célja, hogy segítségével ügyfeleink számára pontosan meghatározzuk azokat a képzési irányokat, illetve konkrét képzési programokat, amelyek elvégzése elősegíthetik a megfogalmazott fejlesztési célok megvalósítását. A képzési tanácsadással célunk, hogy az érintett ügyfelek teljes körű információt nyerjenek az igénybe vehető képzési programokról, az azokon megszerezhető ismeretekről.

Szolgáltatásainkról, illetve a részletekről ügyfélszolgáltatásunkon kaphat bővebb tájékoztatást!!