TÁMOP 2.1.2

Kedves Érdeklődő!

A kormány 2012 decemberében hirdette meg uniós forrásból finanszírozott képzési programját a Tudásod a jövöd!-et többek között azzal a céllal, hogy támogassa a hátrányosabb helyzetben élők képzését, különösen a munkanélkülieket, a kismamákat, a legszegényebb környezetben élőket és a 45 év felettieket. A kormány bruttó 90 ezer forintos keretösszeggel támogatja a magánszemélyek idegen nyelvi és informatikai képzését, a támogatás a költségek 95-98%-át fedezi. A hátrányos helyzetű kistérségekből jelentkezőknek csak 2% önrészt kell befizetniük, a többieknek 5%-ot.

2013. február 12-én megkezdődtek a TÁMOP 2.1.2 projekt keretében informatikai képzéseink.

Azóta már a negyedik csoport fejezi be sikerrel az alap- és középszintű képzéseket.

 Az oktatóink: Sári Csilla, Gottlieb Gábor, Sörös Gergő és Kiss Hajnalka.

Gyakorlott oktatóink elmondták, hogy a beiratkozók sikerrel vették az akadályokat, és folytatják tanulmányaikat felsőbb szinten is.

Habár a Zrt. székhelye Baja, nemcsak helyileg indítjuk tanfolyamainkat.

Bács- Kiskun Megye területén Baján, Kalocsán, Kiskunmajsán, Jánoshalmán, Békés Megyében Mezőberényben és Békéscsabán is megkezdik a képzéseket.

Baján egy helyi vállalkozó szeretné ösztönözni az érdeklődőket:

http://www.megaram.hu/

Baján a MegaraM Kft. egyszeri 5%-os kedvezményt biztosít eszközvásárlás után, és egyszeri 10 %-os kedvezményt szolgáltatásaikra.

További egyeztetések folynak:

Bács- Kiskun Megye:

Bácsbokod, Katymár, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Bugac, Szank, Tázlár, Jászszentlászló

Békés Megye:

Sarkad, Mezőgyán, Geszt, Zsadány, Okány

A program iránt érdeklődőket és képzésben részvevőket – az eMagyarország Pontokon elérhető – eTanácsadói, mentori hálózat segíti a regisztrációban és a jelentkezésben, valamint a képzések során felmerülő problémák kezelésében. Az eTanácsadók listája szintén elérhető a projekt honlapján- www.tudasodajovod.hu. Szoros együttműködésben dolgozunk velük, így keressék őket bizalommal.

Figyeljék folyamatosan holnapunkat, a frissülő információkkal, valamint a www.tudasodajovod.hu oldalt.